Vrijwilligerswerk – investeren in jezelf
17 juni 2020

Vrijwilligerswerk – investeren in jezelf

Ik kan het niet. Ik ben bang. Ik red het niet. Ik ben hier niet geschikt voor. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Daarbij, spreek ik geen Nederlands, ken ik hier niemand en sta er alleen voor.Heb je soortgelijke gedachten in je hoofd die je ervan weerhouden om meer te doen en je dromen te realiseren?We nodigen jullie uit voor een bijeenkomst met onze vrijwilligers Sylwia en Małgosia. Ze zullen vertellen hoe het vrijwilligerswerk hen heeft geïnspireerd en nieuwe deuren heeft geopend voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en welke activiteiten hen daarbij hebben geholpen. Een van hen heeft onlangs een baan gevonden waarvan ze niet eens durfde te dromen, de ander na veel jaren in Nederland te leven, heeft de motivatie gevonden om de Nederlandse taal te gaan leren.