Oma en Opa Dag bij POLKA
4 februari 2022

Oma en Opa Dag bij POLKA

Het is al onze kleine traditie geworden. Vandaag hebben we voor de vierde keer de Oma en Opa Dag in ons centrum gevierd! Met een heerlijke Poolse taart en een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld artistiek programma nodigden we uit ouderen die regelmatig ons wijkcentrum de Regenvalk bezoeken.
Er waren ook mooie tekeningen speciaal voor deze gelegenheid door onze kinderen gemaakt, cadeautjes in de vorm van een sleutelhanger en een brillenkoker (deze dankzij onze vrijwilligster Marysia!) en een gezamenlijk spelletje: galgje, wat een groot succes bleek te zijn! Het geheel werd compleet met de presentatie van een album met wenskaarten voor alle oma’s en opa’s uit de Regenvalk, gestuurd door ruim 60 van onze Poolse vrienden van over de hele wereld!
 
Onze fantastische vrijwilligers Gosia, Marysia, Joanna en Dorota willen we van harte bedanken voor het organiseren van dit geweldige feest! Jullie creativiteit en inzet kennen geen grenzen. Brede glimlachen op de gezichten van onze gasten spraken voor zich. Het was een zeer geslaagde dag! Tot volgend jaar weer!